Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Marin Duram is werkzaam als coördinator bij Samen Oplopen, onderdeel van St. Present in Amersfoort. Samen Oplopen Amersfoort verbindt vrijwilligers aan gezinnen die veel stress ervaren. Stress doordat gezinnen in een nieuw land wonen, weinig financiële armslag hebben, alleenstaande ouder zijn of andere factoren die zorgen geven. De vrijwilligers leveren steun, zorg en begeleiding in het gezin. Meer weten daar je in een stressvolle situatie leeft, of dat je betekenisvol vrijwilligerswerk wilt doen? Laat je inspireren door Marin!

Bakkie kroost is een gastvrije en gezellige plek voor (aanstaande) papa’s en mama’s  en hun jonge kids. Ook grootouders zijn welkom. Kom eens een kijkje nemen. Je kunt hier samen spelen met je kid(s), Kop koffie drinken, ervaringen delen en tips uitwisselen. Iedere woensdagochtend van 8.30 uur is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten, inspireren en te spelen. Twee keer per maand op de vrijdagochtend vanaf 8.30 uur wordt er een thema aangeboden.

Deze voorlichting is mogelijk gemaakt door De Herberg en de vrienden van Bakkie Kroost: GGD Utrecht, Indebuurt033, SKA en Partou.