Laden Evenementen

Alice Koster heeft haar eigen coachpraktijk  “Second Life Coaching”. (www.secondlifecoaching.nl) te Amersfoort. Deze ochtend zal ze voorlichting geven over samengestelde gezinnen. Als coach helpt ze (groot)ouders, die balen van de spanningen en problemen van hun samengestelde gezin, hoe zij hier anders mee om kunnen gaan zodat ze zich sterker voelen in hun rol als (stief)ouder. Ze gaat in op voorbeelden van valkuilen waarin stiefouders vaak stappen en hoe ze dit kunnen voorkomen.

Bakkie kroost is een gastvrije en gezellige plek voor (aanstaande) papa’s en mama’s  en hun jonge kids. Ook grootouders zijn welkom. Kom eens een kijkje nemen. Je kunt hier samen spelen met je kid(s), Kop koffie drinken, ervaringen delen en tips uitwisselen. Iedere woensdagochtend van 8.30 uur is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten, inspireren en te spelen. Twee keer per maand op de vrijdagochtend vanaf 8.30 uur wordt er een thema aangeboden.

Deze voorlichting is mogelijk gemaakt door De Herberg en de vrienden van Bakkie Kroost: GGD Utrecht, Indebuurt033, SKA en Partou.