Laden Evenementen

Burendag is dé dag waarop je gezellig samenkomt met de buurt. Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Dit jaar organiseert Ontmoetingscentrum De Herberg samen met zijn vrijwilligers Burendag 2020 op zaterdag 26 september van 10.00 uur tot 14.00 uur. Met Burendag maken we van Nieuwland een thuis. De Herberg is een gastvrije plek midden in Nieuwland en steunt initiatieven die mensen met elkaar verbinden. Zodat niemand zich buitengesloten voelt en we er allemaal voor elkaar zijn. Doe je mee?

De volwassenen nodigen we binnen uit. We beginnen om 10.00 uur met koffie en zelf gemaakt gebak. Dan kun je echt even de tijd nemen voor je buren. Koffie is voor buren het begin voor het leggen en versterken van de contacten. En die contacten zijn de basis voor een leuke Burendag! Om 11.00 uur gaan we een bingo doen. We vervolgen deze ochtend met een high tea. Samen eten en drinken is super gezellig. En om 13.00 uur gaan we samen het spel ik hou van holland doen.

De kinderen nodigen we uit om gebruik te maken van het springkussen. Deze is ervan 10.00 tot 14.00 uur. We hebben om 11.00 uur een bingo met altijd prijs voor kinderen tot 12 jaar. De kinderen willen elkaar ook ontmoeten. We gaan zelf een pannenkoek bakken om 12.00 uur. We sluiten de dag af met sjoelen om 13.00 uur.