Laden Evenementen

De boekenkast is geschonken door twee studenten in juni 2015. Ze zijn een klein jaartje voor hun stage begeleidt door de vrijwilligers van Ontmoetingscentrum De Herberg. Jules Pollaert en Korné Boekholt hadden een opdracht vanuit de universiteit voor gebiedonline-www.irisinniewland.nl. De huidige website heet nu: www.wijzijnnieuwland.nl. Kijkt u wel eens op de site? Meldt u aan voor de nieuwsbrief met alle weetjes en feiten over uw eigen wijk Nieuwland!

 

Ontmoetingscentrum De Herberg heeft vrijwilligers die de kast steeds weer aanvult. Zodat er voor elke leeftijd iets bij zit. Tijdens deze corona periode wordt de kast erg goed benut. Veel mensen hebben plezier van de boeken die gedeeld worden. Mensen ontmoeten elkaar bij de kast met een praatje. En de boekenkast is een uitje waar je even langs loopt nu we het advies krijgen zo veel mogelijk thuis te blijven. Wijkbewoners brengen boeken en leggen de boeken weer terug na het lezen. Daar zijn we super blij mee. Maar regelmatig zijn de boeken ook op. Brengt u de boeken ook wel eens terug? Of vraag in uw omgeving of er nog boeken zijn om de kast weer te vullen.

 

De boekenkast is gemaakt van steigerhout. De buitenboekenkast is na 5 jaar aan vervang toe. We willen aan alle gebruikers van de boekenkast een kleine donatie vragen. Dan kunnen de vrijwilligers van De Herberg hout kopen en een andere maken.

Heeft u nog bruikbaar tuinhout, hard houten palen of ander materiaal die u wilt schenken aan De Herberg? Meldt dit even om te overleggen.

Wilt u een financiële bijdrage geven, doe het via de brievenbus in een dicht geplakte envelop en schrijf er boekenkast op. Of geef het tijdens de inloop aan de gastmensen in De Herberg.

 

Hartelijk dank en namens de vrijwilligers veel leesplezier toegewenst!