Laden Evenementen

Vroeg of laat krijgen kinderen in hun leven te maken met verlies en verdriet. Je kunt kinderen hier niet bij weg houden, maar je kunt hen in rouw en verdriet wel ondersteunen. Vaak heeft een kind voldoende aan de steun van zijn of haar directe omgeving. Soms weet je niet hoe je moet reageren of loop je hierbij tegen vragen aan waar jezelf geen antwoord op weet. Het kan ook zijn dat je niet weet welke boekjes of materialen je met de kinderen kunt gebruiken.
Tijdens het gratis inloopspreekuur kun je laagdrempelig al je vragen stellen zodat je kinderen in een verliessituatie een extra steuntje in de rug kunt geven.
Het inloopspreekuur wordt gehouden op elke eerste en tweede dinsdag van de maand van 10:30-12:30 in De Herberg. Er zijn geen kosten aan dit gesprek verbonden. Alleen een eventuele consumptie in De Herberg is voor eigen rekening.

meer info over organisatie Praktijk de Pleisterplaats: Praktijk voor verlies en rouwbegeleiding bij kinderen. Verlies en rouw rond overlijden, ziekte, handicap , echtscheiding, adoptie. En door uithuisplaatsing, chronische ziekte of psychiatrische stoornis van een gezinslid Begeleiding van het kind, de ouders, school en club.
bijzonderheden
Het inloopspreekuur wordt gehouden op elke eerste en tweede dinsdag van de maand van 10:30-12:30 in De Herberg.

https://destadamersfoort.nl/lokaal/iedereen-welkom-de-herberg-500878