Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

We zijn super trots op onze vrijwilliger, die na het leren van de taal een heeft een stage plek heeft gevonden. We zijn op zoek naar jou! Een nieuwe vrijwilliger die handig is met de machines. En het leuk vindt om voor andere kleine klusjes uit te voeren. Verder zijn er genoeg naaimachines om anderen het te leren.

Naaiatelier is iedere vrijdag morgen van 10.00 uur tot 12.00 uur geopend, met uitzondering van de schoolvakanties. Maar mocht een andere ochtend beter uitkomen is dat bespreekbaar.

Deelname aan naaiatelier is gratis. Voor materiaal vragen we een vrijwillige bijdrage. Er zijn naaimachines aanwezig. We gaan gezamenlijk aan het werk met verstellen of eigen nieuwe creaties. Ervaring is daarbij niet noodzakelijk, wel plezier. Kleine kinderen zijn welkom, maar je bent wel zelf verantwoordelijk. Ben je in het bezit van garen, schaar, naalden en patronen. Neem dit dan mee.

Wijk bewoners die een kleine reparatie klus hebben, zijn erg blij dat dit door het naaiatelier gerepareerd kan worden. Voor meer informatie: Carolien van Middelaar – contact.deherberg@gmail.com

https://www.amersfoortnu.nl/reader/59545/973066/welkom-ieder-met-een-naaiklusje-naaiatelier-voorkomt-weggooien