Laden Evenementen

We zijn op zoek naar een nieuwe vrijwilliger voor ons naaiatelier. Supertrots zijn we dat onze vorige vrijwilliger een prachtige stageplaats heeft gevonden. Ben je handig met naaimachines en vind je het leuk om met anderen kleding te naaien, dan horen we graag van je.

Naaiatelier is iedere vrijdag morgen van 10.00 uur tot 12.00 uur geopend, met uitzondering van de schoolvakanties. Maar mocht een andere ochtend beter uitkomen is dat bespreekbaar.

Deelname aan naaiatelier is gratis. Voor materiaal vragen we een vrijwillige bijdrage. Er zijn naaimachines aanwezig. We gaan gezamenlijk aan het werk met verstellen of eigen nieuwe creaties. Ervaring is daarbij niet noodzakelijk, wel plezier. Kleine kinderen zijn welkom, maar je bent wel zelf verantwoordelijk. Ben je in het bezit van garen, schaar, naalden en patronen. Neem dit dan mee.

Wijk bewoners die een kleine reparatie klus hebben, zijn erg blij dat dit door het naaiatelier gerepareerd kan worden. Voor meer informatie: Carolien van Middelaar – contact.deherberg@gmail.com

https://www.amersfoortnu.nl/reader/59545/973066/welkom-ieder-met-een-naaiklusje-naaiatelier-voorkomt-weggooien