Laden Evenementen

In de wijk Nieuwland is een praktijk gevestigd voor de begeleiding van kinderen in verliessituaties. Via De Pleisterplaats biedt Anet Kiela-Pierik een steuntje in de rug aan kinderen die te maken hebben met overlijden, echtscheiding, ziekte of handicap. De tweede dinsdag van de maand van 10:30 tot 12:30 is er in De Herberg een gratis spreekuur voor ouders, opa’s, oma’s, leerkrachten, BSO leiders en iedereen die om een kind met een verlies heen staan.

Vroeg of laat krijgen kinderen in hun leven te maken met verlies en verdriet. Je kunt kinderen hier niet bij weg houden, maar je kunt hen in rouw en verdriet wel ondersteunen. Vaak heeft een kind voldoende aan de steun van zijn of haar directe omgeving. Soms weet je niet hoe je moet reageren of loop je hierbij tegen vragen aan waar jezelf geen antwoord op weet. Het kan ook zijn dat je niet weet welke boekjes of materialen je met de kinderen kunt gebruiken.

Anet Kiela van praktijk De Pleisterplaats geeft je hiervoor graag nuttige informatie. Tijdens het gratis spreekuur kun je laagdrempelig al je vragen stellen zodat je kinderen in een verliessituatie een extra steuntje in de rug kunt geven. Voor het maken van een afspraak kun je mailen naar info@praktijkdepleisterplaats.nl.
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk
meer info: www.praktijkdepleisterplaats.nl
email: info@praktijkdepleisterplaats.nl