Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Lieve mensen

Op maandag 21 september aanstaande is het wereld-Alzheimer-dag. Het is een dag waarop we ook in Nederland stilstaan bij dementie. Net als vorig jaar besteden we hier aandacht aan in De Herberg. Van 10.00 uur tot 12.00 uur hebben we een speciaal programma, waarop jij, eventueel met je dochter, zoon, vader of moeder welkom bent om met elkaar over dementie te praten.

We besteden aandacht aan de verschijnselen van dementie met behulp van een vragenlijst die door de stichting Alzheimer is ontwikkeld. Verder spelen we muziek van 10.30 tot 11.30. Een 10-tal liedjes die raken aan of gaan over dementie. Denk aan liedjes van Harrie Jekkers, Herman van Veen en Simone Kleinsma, maar misschien heb je een speciaal nummer. Laat ons dat via een e-mailtje weten en als het even kan zullen we er samen naar luisteren.

Tot slot zullen we nog aandacht geven aan onze vrienden van de stichting Dichterbij Clowns. Vrijwilligers die als clown een dichterbij contact maken met mensen met dementie in verzorgingstehuizen of hospices. Wel op 1,5 meter natuurlijk. Onno van de Weteringh gaat vertellen over de mooie ontmoetingen en laat je graag bladeren in hun zojuist verschenen boek. Het boek ter gelegenheid van het 12,5-jarig jubileum van de stichting.

Kom je ook? 21 september vanaf 10.00 uur in de Herberg. Niet vergeten.